۲۰ پاسخ

سلام زیادخوردن سیروپیازباعث تلخی شیر میشه وباعث گوش دردبچه.رنگ مدفوعش سبزمیشه.

سیرمزه شیروبدمیکنه

اره همش اشکاله نخور بچه اذیت میشه گلم

سیر شیر بدبو میکنه

سلام بله سیر مزه شیررو عوض میکنه

طمع شیرتون رو بد میکنه

اگر خورده نشه بهتره اخه مزه شیررو بدمیکنه وممکن نوزاد دیگه شیر نخورا اگر هم یک موقع خوردید بعدش پونه دم کنید وبخورید

سیر ترشی با پیاز اصلا خوب نیس تو شیردهی شیر رو بد بو میکنه بچه دیگه شیر رو نمیخوره

من خوردم ضرری نداشت🙁

ولی نخوری بهتره

شیر رو بد بو میکنه و نوزاد بد شیری و بی تاب میکنه

اصلا نخور. سیر وپیاز و تره و سبزیجات خام شیرتو بدمزه میکنه بچه دیگه نمیخوره

نخورییییییییییی

اره طعم شیر عوض میکنه بچه نمیخوره. سیر وپیاز نخورین اصلا

یعنی طمع سیر شیربد مزه نمیکنه؟

خوب سیر باد داره.وقتی خوردی بعدش مایعات بخور که بچت اذیت نشه

من همیشه میخورم هیچی نشده

خوردن سیر و پیاز در موقع شیردهی ممنوعه

من میخوردم مثلا هفته ایی ی بار اونم کم چون تو شیر تاثیر میزاره

پس نمیتونم بخورم😕😕😕