۶ پاسخ

سلام من پسرمو لیرزی ختنه کردم ولی خیلی عالی بود اصلا نفهمید وسرسه روز خوب شد درضمن خانوما اصلا بخیه نمیزنن اشتباه اطلاع ندید لطفا ازحلقه بهتره

سلام منم لیزری ختنه کردم بخیه نداشتاز روش حلقه اطلاعی ندارم

سلام گلم لیزر پوست اضافی را همون لحظه میسوزونه ولی در کل به روش سنتی محسوب میشه چون بخیه میخوره و خونریزی هم داره ولی حلقه خیلی راحت تره من که برای پسرم با حلقه انجام دادم خیلی راضی بودم سر پنج روز حلقه افتاد.

سلام عزیزم نه اصلا لیزی انجام نده حلقه عالیه

روش حلقه ای عااااالیه

سلام شبتون بخیر.پسرم ۶ سالشه فردا می‌خوایم انشالله ختنه ش کنیم خیلی نگرانم لطفاً راهنمایی مکنید.میترسم