۴ پاسخ

سلام عزیزم مثانه باید خالی باشه، قبل سونو هم ی چیز شیرین مثل بستنی انبه یا آبمیوه بخورید تا نی نی بچرخه و مشخص باشه💖💖

سلام گلم واسه خانم هاي باردار بالاي دوماه هيچوقت نميخاد مثانه پربشه اتفاقا بايد خالي باشه چون روي صداي قلب جنين تاثيرداره،اگ قبل ازاينكه بري داخل يچيزشيرين هم بخوري بهتره

اره عزیزم باید پرباشه ولی بستگی به ماهتم داره اگه ۲۳یا بیشتر باشی نمیخواد حتما پرباشه

عزیزم تمام اندام های بدن بچه رو میبینه وچک میکنه که ان شاءالله سالم باشه
جنسیت هم مشخص میشه ن نیازی به پر بودن مثانه نیست