۷ پاسخ

منم اول هام بود رفتم سونوگرافی دکتر گفت ساک بارداری تشکیل شده ولی جنین دیده نمیشه اما بعد دو هفته هم جنین هم قلبش دیده شد

مگه سونو رو به دکترت نشون ندادی!

گاهی اوقات برای بعضیا تا هفته ده طول میکشه تا قلب تشکیل بشه نگران نباش دوهفته دیگه برو انشالله صداشو میشنوی

اره خواهر من 9 هفته قلب جنین تشکیل شد

منم اولين بارداريم حاملگي پوچ بود ايشالا ک ديده ميشه عزيزم نگران نباش .قران بخون تا اروم شي اميدوار باش

سلام منم همین وضیعیت رو دارم
الان نتیجه سونو شما چی شد

متاسفانه منم بارداری اولم پوچ بود توی هفته ۸رفتم فقط ساک بود دوهفته بعد رفتم ساک کوچیکتر شده بود در حد ۶هفته و مجبور به سقط شدم