۹ پاسخ

عزیزم هرپوشکی ک ازاولش استفاده کردی ومشکلی نداشته همونوادامه بده ودرعیراینصورت مولفیکس خیلی خوبه

پوشک بستگی به بچه داره بهش بسازه یا نه من زمان دخترم سه نوع پوشک استفاده کردم تا یکیش به پاش ساخت ولی الان برا پسرم مای بی بی استفاده می کنم

قیمتشم خوبه مولفیکس ۵۲تاسایز ۱من ازداروخونه پرسیدم ۲۲تومن

بچه ها راست میگن مولفیکس خیلی خوبه گلم

عزیزم همون مولفیکس خوبه مای بی بی هم خوبه معمولا مولفیکس حساسیت نمیده آویزون نمیشه سایز ۱هم اره خوبه.

سلام من که مارک مای بیبی استفاده می کنم خیلی خوبه حساسیتم نداره

اره مولفیکس نسبت ب بقیه بدون حساسیت تره

فقط مولفیکس عالیه

منم سایز یک مولفیکس گرفتم به نظر خوب میاد روش نوشته ضد حساسیت