۵ پاسخ

نه عزیزم ضرر نداره فقط سعی کنین در حد تعادل مصرف کنین اتفاقا انار و به و سیب و خربزه باعث زیبایی نی نی میشه انشالله که بارداری بی خطری داشته باشین

سلام عزیزم،تا جایی که من اطلاع دارم، انار خیلی هم مفیده

چ ضرری داره من هم انارخوردم هم آب انارطبیعی خودمون گرفتیم هیچی نشدانارخیلی هم واسه زیبایی بچه خوبه میوه بهشتی هستش

نه اصلا ضرر نداره اتفاقا باعث میشه خون رسانی بهتری داشته باشی و جنین خوشگلی درانتظارت باشه و اینکه تعادل مصرف داشته باشید و باعث میشه ویارتون خیلی کم بشه یا رفع بشه

نه عزیزم تازه نی نیتم خوشگل میکنه . ولی کلا هر چیزی رو تعادلش رو مصرف کن .