مانانا طرز تهیه حریره بادام وبگین لطفا

۵ پاسخ

بادام چهار عدد رنده یا پودر شده،ارد برنج ی قاشق شیر یک تا دو قاشق یا شیر مادر یا شیر خشک با ی استکان آب و ی قاشق کوچک شکر یا نبات ی کوچولو میزاری ارد برنجو با بادام میپزه پخت بر میداری یکم خنک شد شیر اضافه میکنی با نبات یا شکر میدی میخوره

فرنی درست میکنی یکم توش پودر بادوم‌ بریز میشه حریره بادوم

۴ تا دونه بادوم و بزار چند ساعت تو اب جوش بعد پوستش و درار اسیاب کن با یه قاشق چای خوری ارد برنج و یه استکان اب بزار بجوشه بعد یه پیمانه شیر خشک یا شیر خودت و بهش اضافه کن از شکر استفاده نکن بزار با مزه غذا اشنا شه اگه نخورد فوقش یه کوچولو نبات سفید بهش اضافه کن یه کوچولو کره هم میتونی واسه وزن گرفتن بهش اضافه کنی خیلی کم

سلام
تو قسمت ابزارها .تغذیه دستور تهیه اش هست .

من بادام اسیاب شده رو داخل یه توری میریزم بعد داخل اب ولرم میزارم و فشار میدم تا شیره بادام در بیاد خوب فشار بده مثل شیر میشه خیلی هم خوشمزست نباتم بنداز