مامان محمد حسین مامان محمد حسین هفته سی‌وچهارم بارداری
مامان ناز دخملممم💗 مامان ناز دخملممم💗 ۱ ماهگی
✅پیشگیری از زردی نوزاد

🌺بعضی از بانوان به دلیل نگرانی از ایجاد زردی در نوزادشان، در ماههای آخر بارداری مبادرت  به مصرف بی رویه خنکی می کنند که این امر باعث بروز مشکلات در مادران می شود. این کار به هیچ وجه مورد توصیه ما نیست. راه منطقی آن است که در یکی دو ماه آخر بارداری، مادر، هفته ای یک بار، زبان خود را در آینه کنترل کند؛ اگر زبان زردرنگ بود می تواند نشان دهنده افزایش صفرا و احتمال ایجاد زردی در نوزاد باشد.

✅در این حال بهتر است یک خنکی ملایم مثل عرق کاسنی را چند روز مصرف کنند تا مشکل حل شود. توصیه عمومی تر برای رفع نگرانی همه مادران این است که از یک هفته به زایمان هر روز یکی دو استکان عرق کاسنی مصرف کنند؛ امّا فراموش نکنند که درمان زردی نوزادان، کاری ساده است و نباید باعث نگرانی آنها شود.
آواتار مامان ناز دخملممم💗 مامان ناز دخملممم💗 ناز دخملممم💗 ۱ ماهگی
✅راهکارهایی برای بهبود گرفتگی عضله در بارداری

♦️ا ... ادامه پاسخ
مامان رستاو رادین مامان رستاو رادین ۲ ماهگی
آواتار مامان ریحــانـهــ مامان ریحــانـهــ ریحــانـهــ ۳ ماهگی
من از ۳۲ هفتگی بود که با استراحت مطلق وشیاف تا این ... ادامه پاسخ