۶ پاسخ

سلام عزیزم همه تو بارداری دچار افسردگی یشن بله روی چه تاثیر می‌ذاره باید ببینی اون چی میخوره بعدم همش 40گرم فرقه مربوط به چند روز تفاوت که دارید

عزیزم تو بارداری کلا آدم حساستره. هر ناراحتی ایی که افسردگی نیست. بعدشم بچتون با بچه کشی قیاس نکنید. تو نت سرچ کنید، از کتر بپرسین، گفتن بچه نرماله دیگه اوکیه. من خودم تو ۲۹هفته بچم ۱۴۰۰گرم بود. ولی اصلا ناراحت نشدم. بچه سلامت باشه اوکیه.

گلم با اهنگ یا ورزش حالتو خوب کن برقص مطمن باش حالتو خوب میکنه فق خودت باید بخای عزیزم اگ بفکر بچتی پس تمام تلاشتو کن تا حالت خوب شه اهنگ شاد گوش بده باصدای بلند ایشالله خوب میشی بدون دارو

چرا عزیزم افسردگی رو بچه تاثیر میزاره

عزیزم همه حالات رو بچه تاثیرمیذاره هم تو رشد جسمیش هم روانیش پس سعی کن بخاطر آینده فرزندت خوب باشی نذاری کسی حالتو بدکنه خیلی سخته امامیشه به مسئولیتی که داری فکرکن

افسردگی که شدید باشد و روی تغذیه اثر بزارد برای مادر و بچه بده علاوه بر اون روی جنین اثر میزارد ولی رفتن به مشاوره خوبه اگرم دارو بدهد مطمئن باش دارو عوارض ندارد و از عوارض افسردگی روی بجه جلوگیری میکند منم افسردگی بارداری داشتم الان با مصرف دارو خیلی حالم بهتره