۸ پاسخ

خودت لبنیات نخووووووور.حبوبات نخور.عرق نعنا بخور.خیار و کلم و کاهو و شلغم و لبو نارنگی نخور.فقط پدی لاکت و گریپ میکسچر بده.شایدم فقط دل‌درد نیست دندونه و کولیک...موقعی ک گریه می‌کنه انگشتای پاهاشو ماساژ بده اگه آروم شد یعنی از دندوناش.ک میتونی ژل دندون بزنی

سرساعت قطره هاشو میدی سعی کن فقط یک دارو رو بهش بدی ..شاید همین تداخل داروی براش خوب نباشه. من خودم در طول روز صبح ظهر و سرشب فقط با روغن زیتون شکمش رو ماساژ میدم. چون نوزاد تحرکی نداره باید ورزشش بدی تا راحت بتونه شیر رو هضم کنه ..مدام اروغشو بگیر .اگه شیرخشک بهش میدی ممکنه براش سنگین باشه ..شیرشو رقیق تر بزن بهش بده

واای منم پسرم دقیق تا چهارماه از گریه هلاک‌میشد هیچی‌روش اثرنداشت،فقط یکم پدیلاکت خوب بود اونم برای چند دقیقه،من تمام غذا های نفاخ رو حذف کردم تا کم کم خوب شد ،فقط مرغ میخورد ،کبابی سرخ شده و چند تا هم خورشتش میکردم،لبنیات کلااا حذف،گوشت گاو و گوسفند،کره خامه پنیر،حبوبات همه نوعش ذرت،سیر ،سبزیجات ،دل مرغ،ماهی،سیب زمینی میوه همه نوعش،پیاز خام،سیرخام وسرخ شده، بادمجان،ترشی جات،کلم کاهو ،حله هوله همه رو حذف کن انشالله خوب میشه واقعا سخته درکت میکنم،ولی هفته ای یکبار گوشت گوسفندی رو توی وعده ناهار کباب کن بخور ببین اگه اذیتش نکرد بخور،من بعد از چهارماه از وعده ناهار شروع کردم ،بیشتر غذای چرب میخوردم تاشیرم‌چرب شه مزه بگیره بخوره ،بعدش ساق گرفتم پختم خوردم آبگوشت بدون حبوبات خوردم،دیگه کم کم خوب شد،الان بچم نزدیک شیش ماهشه هنوزم یسری چیزا رو‌نمیخورم تا میخورم اذیت میشه اونروز مکافات داریم،مثل سیر بادمجون حبوبات سیب زمینی

بادیان هم خوبه..نصف قاشق مربا خوری بادیان اسیاب شده رومیریزم تو اب جوشیده داغ و یه تیکه نبات کوچولو بنداز ببعدازسرد شدن انصافی رد کن بریز توشیشه اندازه ۳۰تا بشه خوبه بده نی نی

منم به پسرم قطره هی مختلف دادم ولی اثر نکرد ولی سربت گل گریپ دکتر داد که گیاهیم هست خیلی بود پسرم آروم شد روزی سه بار هر بار یه قاشق مربا خوری میتونی بدی

کولیک که تا۴ماه یا کامل خوب میشه یا باید خیلی کم بشه

عزیزم فقط باید زمان و دوره اش بگذره

سلام آدامس کندر رو بجو وابش را داخل دهنش بزار کندر واسه نفخ خوبه