۶ پاسخ

بله میشه از 4 ماهگی داد. ولی من خوندم جایی میگن بچه هایی که وزن گیریشون خوب نیس از 4 ماهگی شروع کنن, اگه وزن گیری نرماله بهتره دیرتر شروع شه.

آره درسته من دخترم که چهارماهش بود خیلی علاقه داشت غذابخوره منم بهش ندادم ولی حالا که شیش ماهشه بهش غذامیدم نمیخوره انگار دهنش وقفل کردن این خارجیا یه چیزی میدونن که میگن چهارماهگی باید کمکی وشروع کرد به نظرمن هرموقع بچه علاقه به غذانشون بده باید کمکی وشروع کرد

سلام من پسر اولم هم ک الان سه ساله حدودا از سه و نیم شروع کردم و اینم از سه و نیم راضیم البته با تجویز پزشک چون بچه هام الرژیکن و شیر مادر قطع باید میشد

من خودم برا دخترم از۴ماهگی شروع کردم.بیسکویت مادر دادم.فرنی دارم حریره بادوم.لعاب برنج دادم وزن گیریشم خوب بود چون شیر خشک میخورد

نه با اطلاع پزشک ازشش ماهگی باید غذا ب بچه داد ...الان چیزای سبک مثلا اب میوه یا مزه غذا روخییییلی کم بچشه

عزیزم میگن باید دکتر تشخیص بده که از چهار ماهگی شروع کنی یا نه