۲ پاسخ

سلام من زمانی که قرار بود پریود بشم لکه بینی داشتم چون قبلاً هم سابقه لکه بینی داشتم اصلا به بارداری شک نکردم اما بعد سه روز که کلی پیاده روی کردم و گرمی خوردم دیدم پریود نمیشم و همچنان لکه بینی دارم بی بی چک زدم مثبت شد البته بعدش تا چهار پنج روز دیگه صبر کردم چون آزمایش هم که دادم مشکوک به بارداری بود بعد سه بار آزمایش بتا بالا رفت و بارداریم مشخص شد سریع رفتم دکتر برام شیاف نوشت

سلام من سر پسرم لکه بینی یک روزه تو زمان موعود پریودم داشتم ولی سر این نه نداشتم