۱۱ پاسخ

آره من میدادم عالی بود دوماه خورد دکترش گفت قطعش کن..قطع کردم بهتراز قبل ولی هنوز داره یکم دکترشم گفت رفلاکس زمان میبره باید صبور باشین خوب میشن کم کم

من پودرامپرازول 10رو به پسرم میدم،تواب حل میکنم وباقطره چکون بهش میدم خیلی خوبه برا ریفلاکسش

این شربت چطوریه؟دکتربه دخترم قرص امپرازول داده که دونه هاشوجداکنم بدم بخوره امادخترم نمیتونه قورتشون بده

از کجا میشه پیدا کرد دارخانه داره

سلام بله من چهار روز بود بهش میدادم که یبوست گرفت حالا به دکتر داروسازی گفتم گفت قطع کن تا داروی دیگه برایش بسازم که مسهل هم داشته باشه

من ب پسرم میدادم همین امپرازول رو ولی اوق میزد وقتی میخورد و دوبرابراستفراغ میکردش منم دیگه بهش ندادم گف تا چهارماه صبرکن

اره من دادم خوب بوده

شربتش چطوریه ..کدوم شهرید

منم میدم بهش صبح زود وعصر هر سری دو سی سی

من بهش میدم ۱۲،،ساعتی۱۰قطره

سلام پسر من داشت خودت بعد غذا عرق نعنا به خور سه ماهگی خوب شد ببن چی می خوری به معدش نمی سازه