۹ پاسخ

من تو هفته ۲۶ بارداریم درد زایمان زود رس داشتم یه هفته بیمارستان بستری بودم بهم بتا زدن امپول پرولوتون هفته یک عدد برای ۴ هفته می زدم الان تو۳۶ هفتم خداروشکر مشکلی نداریم فقط استرس و نگرانی رو از خودت درو کن و به دکترت اطمینان کن

سلام منم هفته ۲۷ امپول ریه زدم و انقباض داشتم.امپول هفته یکی میزنم ۱۰ تا تااللن زدم دوتا دیگه هست که انشاالله بزنم دیگه عید برام وقت زایمان داده.شماهم استراحت بکن و استرس نداشته باش

سلام خوبید شبتون بخیر ، برای شما که شکمتون سفت میشد ، مشکلی پیش نیومد ؟

حتما سوزن تشکیل ریه را بزن

عزیزم استراحت مطلق ۹۰ درصد مشکلات بارداری رو حل میکنه منم چند بار مشکلای مختلف پیش اومد همش با استراحت مطلق و شیاف حل شد اصلا نترس بعدشم هفته ۳۶ هستی فوق فوقش نی نی زودتر بدنیا هم بیاد همه چیش تشکیل شده و نیاز به دستگاه نداره

سلام منم هفته ۲۷ام طول سرویکسم زیرسی استراحت مطلقم وگفتن زایمان زودرس دارم احتمالا ..قرص وشیافم استفاده میکنم امپول نوشت دکترپیدا نکردم.قرص وشیاف چی داده بهتون؟

سلام
استرس نداشته باش عزیزم
بدتر میشی
آمپول ریه که مشکلی نداره بزن خیالت راحته
استراحت زیاد داشته باش
به امید خدا به وقتش دنیا میاد

نگران نباش اگ امپول ریه زده بزن استراحتم بکن انقباض از سرپاایستادنم هست.شکمت طی روز چندباراینجورمیشه یعنی چندبار سفت و شل میشه؟

نگران نباش منم شرایطم مثل شما بود تو هفته ۳۳ کیسه ابم پاره شد وزایمان کردم خداروشکر دخترم الان تو هفت ماهه فقط تا میتونی استراحت کن منم تو هفته ششم خونریزی شدید کردم چهل روز خوابیدم وزن نی نی خوبه چون من خونم سفت شده بود جنین وزن نمی گرفت خودم چاق میشدن برای همین چهل تا سوزن رقیق کننده خون زدم دو سری هم سوزن ریه زدم خدارو شکر دخترم اصلا بستری نشد