۱۸ پاسخ

زردی یکی از مشکلاتی است که در بعضی از نوزادان با شدت‌های مختلف رخ می‌دهد و می‌تواند برای والدین نگران کننده باشد. برای درمان این مشکل در ابتدا باید بدانید که علت وقوع آن چیست؟ وقتی گلبول‌های قرمز خون شکسته‌ می‌شوند رنگدانه‌ی زرد رنگی به نام بیلی روبین ایجاد می‌شود که عامل رنگ زرد ادرار است که از همین طریق از بدن دفع می‌شود. اما در نوزادانی که عملکرد کبد آنها هنوز به طور موثر کامل نشده است؛ دفع این رنگ به خوبی انجام نمی‌شود و در نتیجه این رنگ به خون راه پیدا می‌کنند و باعث زردی بدن می‌شود. بیماری زردی در مقیاس خفیف برای بیشتر نوزادان خطرناک نیست و به خودی خود و با رشد و تقویت نوزاد، درمان می‌شود. اما در بعضی از افراد اینطور نیست و می‌تواند شدت بگیرید و خطر آسیب مغزی به نوزاد را ایجاد کند.

درمان زردی در نوزادان

بنابراین بلافاصله باید درمان شود به جز در موارد شدید که دکتر تجویز می‌کند نوزاد در بیمارستان بستری شود، در سایر مواقع درمان‌های خانگی برای درمان او تجویز می‌شود. بزرگترها و قدیمی‌ترهای مصرف غذاهای با طبع سرد مانند خاکشیر را پیشنهاد می‌کنند اما تاثیر این مواد از نظر علمی بر درمان زردی مشخص نشده است. با این حال یکی از موثرترین درمان‌هایی که برای این نوزادان تجویز می‌شود تغذیه‌ی نوزاد با شیر مادر و شیر خشک ( و به ویژه شیر مادر) است. این کار نه تنها به رشد جنین و بهبود عملکرد کبد و در نتیجه درمان زردی کمک می‌کند، بلکه عمل دفع ادرار را نیز افزایش می‌دهد. درمان‌های غیر تغذیه‌ای خانگی مانند نور بیلی لایت یا پتوی بیلی بلانکت نیز وجود دارد که تاثیر زیادی در درمان این مشکل دارند.

در طب سنتی به مادرانی که نوزادشان زردی دارد توصیه می‌شود که از خوردن غذاهای با طبع گرم مانند انواع ادویه، گوشت قرمز، فست فودها و... خودداری کنند و در عوض غذاهای با طبع سرد مانند انواع لبنیات، میوه‌‌هایی مانند پرتقال، هندوانه و ... مصرف کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش‌های درمان این مشکل می‌توانید به مقاله‌ی درمان زردی نوزاد مراجعه کنید.

پرتقال نخور.خرما نخور.شیر خشت رو خودت بخور

شربت خاکشیر درست کن روزی ۳لیوان بخور عالیه من خوردم زردی بچم خوب شد

من دکترقرص بهش دادبعدشیرخشت باترنجین هم به بچم دادم هرروزهم خودم خوردم چیزگرم اصلا نخورمن تا40روزهیچی نخوردم بجزخیارگوجه وهندونه

سلام.اول ببرینش یک آزمایش بدون خون درمانگاه نشاط کودک بگیره میزان زردی بدنشو میگه منم دخترم داشت ولی خیلی کم بود شیر خشت بهش میدادم تاثیر نکرد بردم دکتر بهش قرص دادیک چهارم قرصو ب مدت ۸شب بهش دادم دوباره تست زردی گرفتم خداروشکر برطرف شد.بستگی ب میزان زردی نوزاد داره ک چ کاری انجام بدین.بعضی موها فقط صورت نوزاد زرده وب بدنش نرسیده که زود انشالله برطرف میشه.

لیمو شیرین چندتا قطره بده بچه خودتم هرچی میتونی بخور ترنجبین .عناب.عرق کاسنی.

عزیزم ب بچه چیزی نده فقط خودت خنکی بخور من دکتر بچم بهم گفت چیززی نده ب بچه فقط خودت خنکی بخور و زود ب زود شیرش بده خداروشکر زودم خوب شد یچم

لیموشیرین خیلی خوبه درحد چندقطره بدی بچه
خودتم بخور ولی دوتا دونه در روز منم بخاطر زردیش گفتن خوبه یه روز ۴تادونه خوردم شبش خییییییلی گریه کرد زیاد خوردم باد سردیش گرفته بود تو دل بچه

خودت هرچی میخوای بخور اشکال نداره فقط شیرخشت وترنجبین رو دم کن روزی یه لیوان خودت بخور ناشتا هم عرق کاسنی با خاکشیر بخور به نی نی هم ازهمون دمکرده ها یکی دوقاشق چایخوری بده مشکلی نداره من برا زردی بچم اینکارو کردم خوب شد زود زود هم بهش شیر بده ازبدنش میره بیرون

آب خیار هم خیلی خوبه باید به نوزاد چندقطره بدی حتما استفاده کن

آب انار شیرین ...من آب انار دادن اصلا زردی نگرفت خداروشکر

سلام پسرم الان بیست روزه است هنوز زردی از جانش نرفته قطره شیرخشت تا چند روز باید بدم وترنجیمی تنها خودم بخورم یا بع پسرم هم بدم

نی نی من زردی داشت من فقط بهش ترنجبین دادم وی چندباری هم قطره بیلی ناستر

هندوانه. انار. شیرخشت. ترنجبین. من هم خودم خوردم هم. شیر خشت. ترنجبین به دخترم دادم خیلی خیلی کم بهترین راه حل من پیشنهاد میکنم. بهتون. حجامت. من خودم بچه سه روزه امو حجامت کردم. دوروزه اومد پایین. یه دکتر میشناسم. که متخصص حجامته مخصوصه نوزاده اگه خواستی شماره اشو میدم.

اب انارچندقطره بده بخوره پوست هندونه هم بزارتواب جوش بخوره بعدبااون اب بدن بچه رو بشورمیگن برازردی خوبه

از عطاری ترنجبین بگیر بخور ولی به بچه نده
من خوردم عالی بود دخترم زردی نگرفت

کاسنی وخاکشیر به بچه ندی فقط خودت ناشتا بخور

پسر من زردی داشت بهش دکترش قطره بیلی ناستر داد خودتم چیزای گرمینه نخور