۸ پاسخ

منم احساس میکنم دارم،یه وقتایی الکی میزنم زیر گریه،خیلی عصبی و زودرنج شدم،خیلی تنهامو هیچکس ابدا و اصلا کمک نمیکنه بهم حتی یکساعت

اکثر خانمها افسردگی میگیرن ولی خودت باید به خودت کمک کنی سعی کن به نی نی نازت فک کنی باهاش بازی کن و فکرت رو باز کن . و به چیزای شاد فک کن

متاسفانه منم گرفتم حتی روی نفس کشیدنمم تاثیر داره انقدر زود گریم میگیره ولی خب چاره نداره باید توسط اطرافیان‌درک بشی و سعی کنی سر خودتو گرم‌کنی تا کم‌کم دوره اش بگذره

خداروشکر من نگرفتم. البته روزای اول احساس خیلی بدی داشتم و همسرم هم تا دیروقت سرکار بود ، ولی من خودم هر روزو برای خودم شاد کردم و با دیدن و بغل کردن نفس جونم حالمو خوب کردم و هر روزمو بهتر از روز قبل کردم. خودت برای حال خودت درمان باش عزیزم

من کلا دورون بارداری بعدی داشتم بعدم زایمان بعد زایمانم خیلی اذیت شدم اینقدر حالم بده گاهی با بچه ام بازی نمیکنم حوصله ام نمیرسه باهمه دعوا دارم کارم گریه اس 😢😢😢

فکر کنم منم افسرده شدم الان‌نی نیم ۶ ماهشه
حتی امروز بدترم شدم
نمیدونم چمه
فکر میکنم این بچه من نیست
یه لحطه دوسش دارم و بغلش میکنم و هی میبوسمش یه لحظه ازش متنفرم 😭

عزیزم گرمی جات خیییلی بخور...بخصوص ارده و شیره و شربت زعفران و گلاب....سعی کن خوابتو تکمیل کنی
این کارا واقعا حالتو خوب میکنه

بزن از خونه بیرون منم همین جور بودن