۵ پاسخ

عزیزم خیلی از دکترا میگن روروئک برای بچه مضره و بهتره استفاده نشه هم سیستم حرکتی بچه رو دچار مشکل میکنه هم در بهترین و امن ترین حالتش بازم ایمنی نداره چون بچه به جاهای خطرناک دسترسی پیدا میکنه

سلام عزیزم من پسرمو از چهار ماهگی گذاشتم ولی در طول روز شاید دوساعت گذاشتم تا بتونه پاهاشو فرمون بده

فک میکنم از پنج ماهگی استفاده میکنن..ولی تو بازه زمانی کم‌.یعنی تایم دو تاده دقیقه در روز مثلا

از ۶ماهگی میشه استفاده کرد

من پسرم و رو الان گذاشتم چون روروئکش سنگینه 5 دقیقه بیشتر نمیزارم نمیتونه تکونش بده