سلام بهترین زمان ختنه و نوع ختنه چیه؟

۱۱ پاسخ

میگن تو چهله ختنه کنی بهتره...ولی روش بخیه بهتره...حلقه دردسر سازه

سلام دوماهگی تا قبل دمر شدن و چهار دست و پارفتن..
_سنتی

به نظر من تا زمانی که خودش رو به شکم ننداخته بهترین زمانه

زمانیکه هنوز غلت نمیزنه روش بخیه بهتره

بهترین زمان قبل دو ماهگی.منم لیزری ختنه اش کردم عالی بود

سلام همون روز که به دنبا امد

سنتی ام ختنه کردم

ب نظر من قبل از انتخاب نوع ختنه پزشک حاذق انتخاب کنید منکه متخصص مجاری ادراری و کلیه بچمو ب روش حلقه ختنه کرد راضی نیستم چون مجدد باید ختنه بشه

زیر سه ماه. حلقه ای. من دوتا پسرام زیر سه ماه حلقه ای بودن خیلی خوب بود کلا12ساعت اذیت شدن. که همش هم استامینوفن و بیحسی داشتن راحت. قنداقشون کردم
پوشک هم میشه کرد فوری بعد ختنه. بعد سه روز حلقه افتاد و تموم

۷روزگی،بخیه ای ،

بهترین زمان ۲۵ روزگی تا یک ماهگیه