۳ پاسخ

فرنی زوده چون هیچ غذایی جز شیر خودتون نخورده و برای لعاب برنج و حریره بادام کمی دیر هست چون زیاد سیر کننده نیست اما بعنوان تقویت کندده معده حریره بادام بدین ولی میتونین سرلاک برنج رو از روزی یک قاشق غذاخوری سرلاک با ۳ یا ۴ قاشق آب جوشیده ولرم تهیه کنید و به کوچولوتون بدین و با توجه به میزان خوراکش در طی هفته اول تا ۳ قاشق و بعد به مرور بیشتر کنین بعد برنج هم میتونین گندم بگیرین چون برنج زود طعمش تکراری میشه و یبوست میاره...بعد سرلاک هم حتما ۳۰ سی سی اب جوشیده سرد شده بدین به کوچولوتون لی نیم ساعت از خوردن سرلاکش گذشته باشه بعد بدین که یبوست نگیره

آره بابا شروع کن اینجا همه چهارماهگی شروع کردن من پشیمونم چرا دخترم تاالان گشنه نگه داشتم

از لعاب برنج شروع کن گلم