۹ پاسخ

سلام عزیزم خواهرم از اول بارداریش تا روز اخر شیاف استفاده میکرد..بستگی ب وضعیتت داره من خودم تا ماه پنجم استفاده کردم الان یماهه قط کردم با دستور پزشکم

سلام من تا سه ماهه اول واس کمر درداستفاده میکردم

سلام من استفاده میکردم دکترم قطع کرد گفت دیگه نمی‌خواد

سلام دوست من از 7 ماهگی استفاده کرده ولی بچه توی شکم چسبندگی رحم گرفته بود

سلام برای چی استفاده میکنین؟

اره . ولی بعددهفته ۲۰ پزشک امپول میده شیاف قطع میکنه

من ازاول هفته ۲۵دارم استفاده میکنم

من تا وسطای ماه چهار استفاده کردم حتی دکترم گفت هر موقع خواستم سفر برم هم استفاده کنم که من نرفتم.دوست یکی از دوستام شنیدم تا اخر بارداری مصرف میکرده.

سلام خانمی بله من از اول به توصیه پزشکم استفاده می کنم و تا آخر هم باید ادامه بدم.