۵ پاسخ

 مصرف چیپس و پفک تو بارداری باعث افزایش ماده ای به اسم آکریلامید تو بدن زن می شه که ممکنه روند رشد جنین روبه خطر بندازه و  باعث تولد نوزادی بشه که در مقایسه با نوزدان سالم تر سر کوچک تری داره ،وزن بچه رو هم کم نگه میداره،،هرچیزی به اندازش ،،،زیاد مصرف نکن چه برای باردار چه غیر باردار پفک زیاد خوردنش اونم روزی یکی مضر واقعا..قدیمیا هم ک میگن پفک زردی میاره واسه بچه

نخور عزیزم من دلم داره غش میره برا یه دونه پفک نمیخورم.بخدا نگاهم ب پوستش بیفته دیوونه میشم انقد میخام.ولی اراده کردم نمیخورم

بخور ولی ن اینقد کبدتو داغون میکنه
ارزش غذایی هم نداره فقط وزنتو بالا میبره

الو بخارا بخور حال میکنی، هم املاح داره هم نمیذاره یبوست بگیری، من اب الو میخرم میخورم ترشه و طبیعی.

بی خیال؟؟ روزی یه دونه؟؟ نکن با بچت اینطوری!! 😅