۲۳ پاسخ

همه دکترا کولیکز میدن خوبم‌هست .

بایولایکت واقعا عالیه

پسر من ۱۵روزش بود دکتر کولیک ایز داد بهش هنوزم داره میخوره .

من بهش 3 ساعتی ده قطره کولبف بعلاوه ده قطره دایمیتکون میدم خیلی خوبه

من دخترمو بردم دکتر بهش پدی لاکت داد

هیچ دارویی من همه رو امتحان کردم. یکی دو روز هر کدوم تاثیر داره. فقط ماساژ بدین شکمش پاهاش جمع کنین و صداهای سشوار و ماشین بچه را اروم میکنه

زیر یک ماه فقط دایمیتین

من بردمش دکتر بهش قطره colicaid داده
گفته روزی ۱۵ قطره در صورت نفخ داشتن بهش بدم

زیریکماه هرقطره ای نمیشه داد حتما ببرینش دکتر
خودتون رژیم رعایت کنی بهتراز دارو ها جواب میده نبات و عرق نعنا هم بخور با قرص دایمتیکن
غذاهای نفاخ هم نخور

قطره ی کولیکِید عالیه

پدی لاکت کولیف..........

من بردم دکتر گفت این شربتا رو ول کن همون عرق نعنا و نبات بده بهش منم همین کارو کردم

کولیکز عالیه هر 8 ساعت 5 یا 7 قطره

سلام گلم
قطره کولیکز

کولیکرز بهتر پزشک پسر من که اینو تجویز کرد

من قطره کولیکز میدم عالیه

سلام من کولیک میکسچر دادم خوب بود

دکتر پسر من بهش کولیکز داد اثر نداشت سری بعدی بردم پیشش ایزی کول داد و پدی لاکت خداروشکر خوب شد تا دلدرد داره بهش میدم آروم میشه

پدی لاکت عالیه،👌

برازیریک‌ماه کولیک ایز

دکتر من بی بی کر داده و بعد ۲۱روزش کولیک ا

هربچه ای فرق میکنه ببرید دکتر.

پدی لاکت و کولیکیز