۳ پاسخ

قرص دوفاستون ده میلی گرمی، برای بیماری هایی تجویز می شود که به دلیل فقدان پروژسترون ایجاد شده اند.
اختلالات قاعدگی، پریودی های دردناک، سندروم پیش از قاعدگی و خونریزی های غیر طبیعی رحم، از جمله بیماری هایی هستند که برای درمان این بیماری ها و اختلالات، قرص دوفاستون تجویز می شود.

هورمون پروژسترون برای لانه گزینی تخمک لقاح یافته در رحم و برای حفظ بارداری ضروری است. بنابراین پزشک ممکن است تشخیص دهد که شما برای حفظ بارداری خود نیاز به پروژسترون اضافی دارید و برای تان تزریق آمپول پروژسترون را در ابتدای بارداری تا هفته دوازدهم جهت پیشگیری از سقط جنین زودرس تجویز کند. بعد از هفته دوازدهم تزریق این آمپول می تواند خطرناک باشد. آمپول پرولوتون هم نوعی پروژسترون طولانی اثر است که بعد از هفته دوازدهم بارداری تزریق می شود.

مشکل خاصی نداری مثلا درد یا انقباض