۵ پاسخ

یه وقتایی که سینت تو دهنشه و داره میخوابه آروم و سریع با پستونک جابجاش کن! منم دخترم همین مشکلو داشت اینقد تلاش کردم تا بالاخره گرفت😁

سلام بهتره اگه گشنه شیرخشک یکم بدی ولی پستونک نده گناه داره ولی اگه وزنش خوبه وفقط دلش میخواد سینه توی دهنش باشه اشکال نداره خوب میشه

سیر نمیشه مدام سینه میخواد.من کنارش بهش شیر خشک کمکی دادم درست شد. پستونکم تو تایمهای مختلف امتحان کنین شاید بگیره ولی در کل خیلی نخوره بهتره تو حالت مک زدنش تاثیر میزاره بعد درست سینه رو نمیگیرن. دوتا دکتر بهم اینو گفتن

پسرمنم اینجوری بود فهمیدم از گرسنگی،وقتی سیر که شد دیگه سینه رو نمیخواست

عزیزم پستونک رو تو اب قند بزار بعد دهانش بزار.دستت رو پشتش نگه دار هر بار بیرون انداخت دوباره بزار.
اگه نگرفت مدل پستونک رو عوض کن .