۱۳ پاسخ

منم همین مشکل رودارم بنظرتون خطرناکه من حتی جدیدا شدیدهم شده طوری که نمیتونم روی سفره غذا بشینم

من شنیدم که میگن معمولا چون جنین در حال بزرگ سدن هست به اندام ها فشار میاد و معده به دنده فشار میاره که درد ایجاد میکنه

دقیقا حتی بعضی وقتا فشارب قلبمم میاد

منم دقیییقا همینجورم.سعی کن رو پهلو راست ک میخوابی ی پارش زیا پاهات و پهلوت بذاری ک فشا کمتر بشه ولی در کل راه حلی نداره😥

سلام عزیزم بله منم از هفته بیست و هفت به بد اینجوری شدم واقعا سخته نمیتونم بخوابم

منم دنده چپم اینجوریه

سلام دوست عزیز نه بستگی به به بچه داره که خیلی رودندت فشار بیاره یا اینکه مشکل تهال داشته باشه رو صفرا و فکر کنی بچه داره به اونجات فشار میاره چون دختر خاله من همینطوری بود ولی وقتی دکتر رفت گفت که مشکل تهالشه چیزی نیست ولی یه دکتر برو

سلام.منم اینجور بودم تو بارداری اولم
هفته ها آخر سخته

منم هر دو طرف دنده درد دارم هی باید برم رو دست دیگه وگرنه نمیشه

سلام من اینجوریم

منم مثل شمام.حتی همون استخون از پشتم درد میکنه

عزیزم این چیزها طبیعیه اخه بچه بزرگ شده و داره بهت فشار میاره

من دنده سمت چپم درد داره هم پشت هم جلو دنده ام درد زیاد داره نفسم ومیگیره حتی