۲۱ پاسخ

بستگی به بچتون داره ببینین چی میسازه بهش
داروهای ضد نفخ زیاده و به هر بچه ای یه چیزی میسازه
من کولیک ایز،کولیف، اهورا نی نی، گل گریپ همرو امتحان کردم به نظرم کولیک ایز خوب بود شماهم یکیشو بخر یه مدت بده به بچت ببین چطوره

سلام من از کولیف به پسرم میدادم اصلا راضی نبودم دکتر براش دایمتیکون تجویز کرد خداروشکر خیلی بهتر شد و تو سه ماهگی کامل کولیکش برطرف شد

من کولیف استفاده کردم خوب نبود گریپ میکسچر دادم بهش البته خارجیشو

برای پسر من کولیکز خیلی خوبه من هردوشو بهش دادم کولیکز بهتر جواب داده

کولیک تیز عالیه

سلام،منکه به دخترم کولیف دادم اصلا تاثیری نداشت بعد یه ماهگیش پدی لاکت و گریپ میدم

کولیک ایز عالیه

سلام قطره کولیک ایز

قطره پدی لاکت خوبه.و شربت گریپ واتر خیلی عالیه

بچم نفخ شدید داشت جوری که گریه میکرد تا کبود میشد قطره روتفلور بهش دادم اب رو اتیش بود

من دایمیتیکون دادم ولی اهورا نی نی عالی بود..بتظرم یکم خواب اور هس ولی هب باید رو قاتون ساعتش بهش شیرش بدی ن که خوابم باشه بگیم خودش بیدار میشه...من بهش شیر میدادم بعد میخوابید ب روال بهتر میشه

بستگی به بچه وسن داره زیر یکماه هردوخوبه بعد اون گریپ میکسچر

سلام من کولیکید دادم خوب نبود بی بی کر خیلی خوب بـود سریع دستشویی میکرد گریمیچرم دادم هم خارجی هم ایرانی هیچکدوم تاثیر نداشت

من ایزی کول بی بی میدم خیلی عالیه

بستگی ب بچت داره امامن ب بچم برنفخش گرمیچرخارجی میدم هم برنفخ دلدردش خوبه هم چاقش میکنه

کولیکز عالیه ،من هر 6 ساعت پنج قطره میدادم

من به پسرم میدادم هیچکدام اثر نکرد .کیدسی گرفتم خوب بود براش.

والا من ک دارو نمیدم با طب سنتی میرم جلو هم تاثیرش عالیه هم سریع واسه نفخ ۲ ۳ قطره عرق نعنا تو یک قاشق آب قاطی کن بده بهش خیلی زود خوب میشه بخدا این دارو ها هیچ تاثیری ندارن

به بچه من کولیک ایز ساخت به برادر زادم کولیف

من به دخترم گریپ واتر میدادم معجزه میکرد

سلام من ب پسرم کولیک دادم راضی بودم