۲۶ پاسخ

هیچی از این شیوه راه رفتنش لذت ببر نهایت یه ماه دیگه خودش راه میفته خیالت راحت

پسر منم همینطوره ازخیلیا پرسیدم میگن نگرانی نداره بچه یهویی راه میره

تا یک ماه دیگه خودش میره پسر من ۳ ماه از همه چیز کمک گرفت ولی میترسید خودش یهو راه رفت

بچه های همسن خیلی رو هم تاثیر دارن ببرش اینجورجاها راه میره منم خیلی نگران دخترم بودم ولی را افتاد

بشین رو بروش پاهاتو باز کن تشویقش کن بیاد بغلت آمادگی راه رفتن داره میترسه بیشتر من‌پسرم با این روش راه افتاد دو روزه هی فاصلتو باهاش زیاد کن قدما بیشتری بیاد طرفت

مامان گل نگران نباش چشتو ببندی باز کنی زمان میگذره دلت برای این حالتش تنگ میشه بخدا لذت ببر خودش راه میفته نگران نباش

سلام مامان مهربون،نگران نباش مراحل راه رفتنش را داره تکمیل میکنه،پسر من یکماه و نیم با کمک گرفتن از مبل و دیوار راه میرفت بعد یهو بلند شد که الان میگیم تو رو خدا یکم بشین ننه😁

تو و پدرش دو طرف فرش بشینید و سعی کنید اول از فاصله کم بعد به مرور فاصلتونو زیاد کنید و بین خودتون راه بره اول وایسونس بعد که وایساد بزار بره اول از یه قدم شروع میکنه بعد راه میوفته دختر من اینجوری راه افتاد در کل خیلی حرص نخور راه میوفته

عزیزم طبیعی . خودت باهاش راه برو . اول دوتا دستشو بگیر بعد یه دستش و بعد از چند قدم رهاش کن تا خودش بره

عجله نکن برا راه افتادن بزار لذت ببره خودش راه می افته
بعد ها میگی کاش یه جا ساکت بشینه😁😁

سلام ماساژ با روغن نارگیل ،سوپ پای مرغ،قطره ی ویتامین د و افتاب رو فراموش نکنین

حتما ویتامین دی بدنش کمه

اصلا نگران نباش خودش راه می افته یه دستش رو بگیر کمکش کن وقتی راه رفت دستش رو ول کن یا سه چهار نفری دایره مانند بشینید بزارید وسط خودش بیاد بغلتون ترسش می‌ریزه

پسر منم یک سال و چهار ماه راه افتاد خیلی نگرانش بودم حدود یک ماه از مبل و پشتی کمک میگرفت ولی خودش راه نمیرفت، اما همین که با کمکی میتونن راه برن پس دیگه نترس... یک ماه دیگه خودش راه میره.
خودت و شوهرت رو به روی هم بشینین، یکیتون بچه رو بغل کنه اون یکی دستاشو باز کنه و بگه بیا پیشم و برعکس... اینجوری مطمئن باش راه میفته.

پسر من همینطوریه خیلی میترسه ولی وقتی دستم اسباب بازی میگیرم میاد بغلم

سلام عزیزم دقیقا پسر من هم همینطور بود نگران نباشید انشالله نهایت تا یکی دوماه دیگه و البته شاید زودتر راه بیفته تا هجده ماهگی طبیعیه. باید تشویقش کنید تا اعتماد به نفس ش بره بالا

خودت ..تشویقش کن .باهش راه برو تکیه به دیوارش بده تا ایستادن یاد بگیره بد خودش راه میره

بشین نزدیکش پاهاتو باز کن تشویقش کن بیاد بغلت یا چیزی که دوست داره رو بگیر بگو بیا بگیرش کم کم میاد طرفت ی قدم برداشت دفعه بعدش فاصله ات زیادتر کن پسر من به این روش سریع جواب داد و راه افتاد خیلی رااحت

من با خاهرم یا شوهرم به اندازه نیم متر یا یه متر فاصله از هم میشستیم وسط تونه من پسرمو به سمت باباش راهی میکردم اون ب سمت من هم بازیه هم خوشش میاد پسر من از 10 11 ماهگیش راه افتاد اینجوری

نگران نباش بچه منم اینطوری بود الان تو۱۴ماهگی راه میره خودش قبلش مبل ودیوارو نگه میداشت جای نگرانی نیست راه میره عزیزم

عزیزم اون ترس اگر نباشه بچت مریضه انسان باید از ناشناخته‌هاش بترسه
خدا رو شکر کن که سیر طبیعی داره
همه اولش همینن تا دو هفته دیگه راه میفته
نگران نباش طبیعیه
وقتی میخواد از پله هم بالا پایین بره اولش احتیاط داره

از ابن سه چرخ های چوبی بگیر براش، فکر کنم نجاری ها داشته باشن، من واسه دخترم گرفتم زود راه افتاد

مامادرادوس داریم زودتربزرگ شن اونم وقتی راه بره فک کردی میشینه😀اینقدخسته میشی که دوست داری فقط بالش بگیری به قول مافعلااستخوناش سنگینن کم کم راه میره اونم دیگه نمیرسی بری دسشویی ک عین خودم😂

یاد دخترم افتادم که تا یک سال و دو ماهگی جرات نمی کرپ دستشو از اطراف ول کنه ، دیده بود باباش با گوشی که حرف میزنه راه میره اونم خواست تقلید کنه از باباش و با گوشی اسباب بازیش شروع کرد مثلا حرف زدن(تته پته) و دستشو از میز ول کرد و وسط اتاق راه رفت اونقدر ناگهانی بود که تا چند روز ذوق زده بودم، ولی این پسرم از هشت ماهگی دستشو گرفت و از ده ماهگی راه افتاد
معمولا بچه های اول دیرتر راه میوفتن

یهو دیدی تا هفته دیگه راه افتاد فقط توروخدا مجبورش نکن به حال خودش رهاش کن راه میفته

عزیزم واکر بگیر براش بعد از یک هفته راه میره
بعدم شبا مچ پاشو به سمت بالا پایین
مثل وقتی ک راه میریم ماساژ بده
ک ساقش قوی بشه