۵ پاسخ

سلام، من ک شبا غذا درست میکنم دو وعده هم شب هم ظهر فرداش. دیگه میخوابم فردا صبحش تا ظهر تو ساعتایی ک دخترم خوابه خب شیر هم بهش میدم . میخوام حموم برم . وقتی ک دخترم خوابه میذارم واسه شوهرم میرم ، یا اخر شبا ک خوابیدن. برای آرایشگاه و خرید لباس میذارمش پیش اباجیم. لباس و ظرف هم ساعتایی ک خوابه لباسا تو ماشین دیگه میدم شوهرم بندازه روی بند. ظرفا هم سریع میشورم.یا میذارم تو ماشین. کم کم ب همه چی عادت میکنی منم سختم بود کم کم فهمیدم چیکار باید بکنم

من نی نی رو میزارم تو کالسکه تو آشپزخانه نزدیک خودم.حموم میخوام برم میزارم تو کالسکه یا کریر جلو در حموم خلاصه یاد گرفتم تنهایی باهاش به کارها م برسم.

سلام ,درست میشه کم.کم ,
یاد میگیری چطوری کارات سرموقعه انجام بدی, همه اولش اینجوری هستن ,الان من وقتم اضاف میارم دیگه
فقط بچه روعادت نده ب بغل , بزار زمین بازی کنه

چون تازه یک موجود جدید بهمون اضاف شده
چندسال راحت بودیم تا بخوایم با این موجود دوس داشتنی عادت کنیم زمان میبره
زمان همه چیزو درست میکنه خانومی

مفهمم چی میگی منم سر بچه اولم دقیقا حال تو رو داشتم.خانمی.میدونی اگه خونت نزدیک مادر وخواهر هست ازش کمک بخواه مردا بد یه مدت کلافه میشن هرچند اولش چیزی نگن .شکمشو سیر کن وزیرش تمیز باشه همه کاراش بکن بزا رش تو گهواره خوابش که میبره سریع کاراتو انجام بده یا ازکسی بخواه برای یه مدت کوتاه بیاد کمکت اینکه یکسره بخوای به بچه برسی یه وقتی صداش نیاد ازهمه کارات بمونی گلم به مشکل میخوری .اگه بعضی وقتا یکم گریه کنه اشکال نداره .