۹ پاسخ

سلام هر روز ببریدش حمام لازم نی چیزی استفاده کنید چون چیزهای چرب بدتر گرما میده به زیر گردن بچه

هر روز صبح صورت وگردنشو با آب وپنبه میشورم. بعد یواش پودر بچه میزنم که گردش بلندنشه بره تو دهانش. زیربغلش هم ب همین منوال......

کرم تالک فیروز

سلام پودر بچه استفاده میکنم

پودر بچه واسه ریه خطرناکه...من کرم وازلین میزنم.عالیه.سعی کن عرق میکنه حموم بگیری.

اخه هر روز که نمیشه ببری حمام من با دستمال زیر گلوشو تمیز میکنم خشک میکنم پودر میزنم خیلی خوبه

سلام من روغن بچه استفاده میکنم خیلی خوبه

سلام من هر روز اول با آب و پنبه پاکش میکنم بعد روغن زیتون میزنم خیلی عالیه.خداروشکر تا حالا نسوخته

پودر مخصوص بچه استفاده میکنم
عزیزم توام استفاده کن وگرنه خدایی نکرده عرق سوز بشه مکافاته
خودشم اذیت میشه