۵ پاسخ

ازمایشت خوبه گلم نه نزدیکی عیبی نداره ...‌و هرشب هم نباشه ...و هر وقت دارین رابطه
با ملاحضه و اروم .

اینجور که تو سونوت نوشته همه چیز خوبه حالا باز از دکترت بپرس ولی نزدیکی تا ماه هفتم اگر سقط جنین،حاملگی خارج از رحم یا پوچ نداشتی اینطور ک دکتر من گفته مانعی نداره البته عمیق نباید باشه

عزیزم صدای قلب بچه هم شنیدی؟

سلام ببخشید ازمایش من نشون داده بود انگل گربه داشتم بر طرف شده اما نگرانم

ممنون عزیزم نه خدایی نکرده هیچکدوم رونداشتم اما همش میترسم نزدیکی کنم میگم خدایی نکرده بچه کاریش نشه اما نمیدونستم باردارم یکبار نزدیکی کردم هیچیم نشدولی ازوقتی فهمیدم باردارم یکمی حساس ترشدم...پس اگه همه چی نرماله فرداازدکترم بازم میپرسم گفتم اینجاهم ازشمامامانای مهربون باتجربه بپرسم هم خیلی کمکم میکنه