‌ عصاره گوشت غذایی فوق العاده مفید برای وزن گیری کودک از #هشت_ماهگی
#عصاره_گوشت_هشت_ماهگی
مواد لازم: گوشت گوسفند ریز شده و بدون چربی (می تونید حین تمیز کردن گوشت کلی از این قسمتهای نازک و کوچک گوشت رو که عملا برا خورش مناسب نیست رو برا این منظور کنار بذارید)-پیاز خرد شده-نمک و آبلیمو(پس از یکسالگی)
طرزتهیه:ابتداگوشت روبه قطعات کوچک ریز کنید،بعد با کمی پیازخردشده مخلوط کنید، و در پایان داخل یه شیشه تمیز با در فلزی بریزید و درش رو کاملا کیپ کنید؛ شیشه رو در مرکز قابلمه قرار بدین و داخلش آب بریزید آب می بایست تا درپوش شیشه بالا بیاید.در صورتی که شیشه در آب شناور میشود روی آن یک جسم سنگین مثل هاون یا وزنه بزارید، زیر قابلمه رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد کم کنید نه اونقدر که از جوش بیافته.در حدی که خیلی ملایم غل بزنه طبیعتا آب داخل قابلمه تبخیر میشه ،پس حواستون باشه که مدام بهش اب داغ فقط داغ اضافه کنید.در غیر اینصورت شیشه داخل قابلمه ترک می خوره و یا میشکنه و مایع داخلش ازش خارج میشه حدود چند ساعت بهتره که گوشت داخل شیشه بپزه.بعد از اینکه کاملا پخت و عصاره خارج شد، آروم از آب خارج کنید و بذارید تا شیشه کمی سرد بشه زمانی که کمی خنک شد،با یه چاقوی نوک تیز کمی زیر درش فشار بدین تا هوای شیشه خارج بشه و راحت باز بشه نمک و آبلیمو (پس از یکسالگی) به اون اضافه کنید و برای زیر یکسال یک قطره آبلیمو تازه بچکونید.

۱۱ پاسخ

دخترم ۶ ماه و ده روزه داره یه بار بهش دادم خیلی دوست داشت میتونم بهش بدم

ببخشید به چه صورت به کودک میشه داد
تیکه های گوشتو چیکار کنیم نوزاد که نمیتونه بخوره

درهفته چند بار به بچه ها بدیم بخورند عصاره گوشت رو

سلام عزیزان چنتا تیکه گوشت باید بزارم؟؟واینکه داخل شیشه ابم بزارم یانه؟؟؟

مرسی عزیزم مفیدبود

همون گوشت شیشه ی خودمونه🤗🤗🤗🤗🤗

عالی عزیزم مرسی

من ب بچم میدم گوشتشم له میکنم بهش میدم البته دختر من دیگ ۷ تا دندون داره ب نظر چیز نفید و عالی

طرز خودنش باید چطور به بچه بدهیم

سلام گوشت تو شیشه هر چند روز مجازها بدیم ب نوزاد 8ماهه من یک روز درمیون میدم بد نیس واسش یک روز درمیون

منکه هرروز واسه بچه هام عصرانه عصاره گوشت میدم