۱۲ پاسخ

نگران نباش عزیزم اکثر بچه ها اینجوری میشم

اگر رفلاکس داره اصلا خوابیده شیرنده

حتی اگه آدم بزرگ بعده غذا ب شکم بیوفته ب معدش فشار میاد اینکه بچست،بیشتر مواظبش باش

وقتی بیشتر از ظرفیت بخورن از دماغ بالا میارن

راه دهان و بینی یکیه دیگه عزیزم شیر ها رفته توی دماغش پسر منم چند بار اینجوری شده

چون شیر خورده بود،فشار اومد ب شکمش
اشکالی نداره پسر منم وقتی زیاد استفراغ میکنه از دماغشم بیرون میاد

اشکال نداره عزیزم بچه ها بعضی اوقات اینجوری میشن بخاطر اینکه افتاد رو شکم ی دفعه بهش فشار اومد استفراغ کرد نگران نشو

بچه ها نمیدونن باید چقدشیربخورن.وچقدبخورن سیرشدن چون نمیدونن زیادمیخدرن بعدشم بالامیارن.نترس چیزی نیس

بایداروغشومیگرفتی ...چون چرخیده استفراغ کرده

من پیش دکتر بردم گفت اصلا خوابیده به بچه شیر ندید این باعث میشه استفراغ کنه و چیزای دیگه...بچه که زیر ۶ماه باشه که اصلا

اشکال نداره شیر اضافه بود ریخت نباید دراز کشیده شیر بدی بای سرش بالا باشه

طبیعی هست گاهی زیاد میخورن پیش میاد