۱۹ پاسخ

منم خریدم اما هیچی بهتر از ی قاشق عرق نعنا و ابجوش نبات حالشو خوب نمیکرد. باهم قاطی میکردم میشد دوقاشق بهش میدادم فوری اروم میشد . قطره پدی لاکت هم حتمن تهیه کن و روزی ۵قطره بهش بده عااااااالیه برای معده بچه

سلام عزیزم.پسر کوچیک‌من بدون مصرف کولیک ایز شیر نمیخوره.پزشک گفت هر بار قبل از شیر خوردن ۵ قطره و هیچ محدویت دفعات نداره الان ۵ ماهه داره مصرف میکنه

ب من دکتر قطره تجویز کرد ولی اثر نداره فقط نفخ بچه از بین میره دیگه دل پیچه و شکم درد بچه رو از بین نمیبره تو این ایام هم بچه دستشویی نمی کنه مثلا ۳.۴ یا شایدم یک هفته طول بکشه و بچه بدتر اذیت میشه.... من فلوس گرفتم براش از عطاری ...یه چوب هست لوله ایی داخلش پرده پرده هست مثه لیموعمانی یه خونه یا دو خونه اش رو در میاری داخل ۴.۵ قاشق غذایی آب جوش میریزی میذاریم تا رنگش تیره بشه بعد داخل شیشه شیرش بریز بده بچه تقریبا دوتا قاشق غذا خوری بخوره خوبه بعدش دستشویی میکنع بچه شکمش اروم میشه.من امروز به بچه ام دادم یک ماه و ۱۱ روزشه صبحی بهش دادم تا ۱۲ اوکی شد الان داره تمیز شیر میخوره اصلا دل پیچه نداره خداروشکر.
اینم بگم ما بندر عباس نشستیم ب این دارو داخل شهر ما میگن خیارچَمبُر ولی طرفای شهرستان ها فک کنم فلوس میکن حتما امتحان کن عالیه

برا بچه های من که اثری نداشت ۱۵ دقیقه قبل شیر هر ۸ ساعت ۵ قطره بود

سلام..من خودم از داروخانه گرفتم هروقت حس میکنم دل درد داره بهش میدم و سریع هم تاثیر میذاره😊😊

هرهشت ساعت ده تا قطره دکترش گفت بدم

من پسرم یک ماهشه من پنج قطره بهش مبدم اونم وقتایی که حس میکنم بی قراره اگه دلش درد نمیکنه نده

هیچی بهتر از گرایپ میکسچر نیست برای بچه سریع خوبش میکنه

ب من گفته نیم ساعت قبل پنج سی سی اب جوشیده ی سرد شدع با ۱۵ قطرع کولیک اید من میدم عالیه

سه بار در روز هر بار ۵ قطره به تجویز دکتر

سلام .من به پسرم قطره کولیکد هر شش ساعت نیم سی سی میدم

دکتر بهم گفت هر هشت ساعت ده قطره نیم ساعت قبل شیر

این قطره ها مقدار مصرفشون بستگی به سن نوزاد داره

واسه دختر من اصلا اثر نداشت.حتی دکتر هم گفت دیگه بهش نده.

عزيزم من دكتردخترم عوض كردم همه دارو هارو پرت كرد كنار گفت تو رعايت كني نياز به خيچ دارويي نيست دخترت بخوره كه من رعايت كردم دخترم خوب شد

سلام منم به پسرم میدادم خیلی خوب بود الانم هنوز اگه دل درد داشته باشه بعضی وقتا میدم

من روزی ۴ بار هر بار ۱۰ قطره به نظرم خیلی اثر داره منظورتون کولیکز هست اگه اینه من اینطور میدم

من هر وقت درد داشت یک ربع قبل شیرش میدادم، یا گفته بود دکترش که هر دوازده ساعت دوازده قطره یا هر چهار ساعت سه قطره،اگر کولیکش خفیفه رژیم غذاییتون رو رعایت کنید و همون قبل درد بهش بدید که عادت نکنه به دارو،برای من که خیلی موثر بود.

راستی عزیزم اگر وصعیت گل پسرت شدید هست در مورد قطره ایزی کول هم‌ تحقیق کن