۱۴ پاسخ

اگر دردای شدیدی نداری و اذیت نمیشی اشکال نداره تو بارداری همه دردی سراغت میاد ولی اگر خیلی شدیده و تحمل ناپذیره پزشکتو در جریان بزار .

من مثل شمام با این تفاوت که سمت چپم هست، با استراحت خوب میشه
به دکار گفتم ، گفت چیزی نیست، زیاد کار سنگین نکن

اگر مثه درد پریودی باشه ممکنه عفونت اداری هم باشه اما یه مقدار درد طبیعی هست

پادردو نمیدونم ولی دردای پریودی منم دارم

نگران نباش عزیزم چون رحم در حال کش اومدنه گاهی این دردا هس پایین شکمت

دقیقا منم اینجوری هستم از روز اول ک متوجه شدم باردارم تا الان درد پریودی همراه پادرد دارم دکتر میگه مشکلی نیست فقط گفت شیاف استفاده کن

باید بری دکتر منم مثل شما بودم برام شیاف نوشت الان خوبم

عزیزم نگران نباش ولی برو دکتر ببینتت انشالله ک چیزی نیست

منم مثل شما فقط پای راستم ریشه رونم ایقد درد میکنه ک فشارمیاره ب دستگاه تناسلیم .البته وقتی خیلی سر پام دور کارم ی مهمون ک بیاد ایجوریم دیگ شب نمیتونم بخوابم از درد بعدش ک استراحت کنم خوب میشم

من شدید ترم بود تیرم می‌کشید راه میرفتم چند روز پشت سر هم اونجور بود دکتر گفت این دردا چیزی نیست یه جور قلنجه

سلام خانمی من مثل شما هستم به دکتر حضوری هم صحبت کردم هم تلفنی گفت خیالت راحت هیچی نیست طببعی فرقی به پسر دختریم نداره ولی من احساسم میگه چون میگن تکون پسر بیشتره درد زیر دل داریم که سر جام نمیتونیم بلند مبشیم میسه تا پایین مثانه ولی 20دقیقه بیستر طول میکشه مبره تا ۵.۶ساعت دیگه تا ۲۵هفته باید اینجوری بشه خیالت راحت طببعبه

سلام عزیزم منم دو روز پیش بودم ک دکتر شک کرد ممکنه اپاندیس و سنگ کلیه باشه که خداروشکر نبود..ولی دکتر گفت چون رحم داره بزرگ میشه میگن طبیعیه..درد پاها هم ممکنه از کمبود کلسیم باشه

این دردها طبیعیی است واگر شدید نیست نگران نباش کمروشکمت رابا روغن بمال وگرم نگه دار

ممکنه روده هات کم کار شده باشن .یوبوست نداری ؟؟