۵ پاسخ

سلام حسابی شیرش بده موقع خواب بذارش رو پات یا بغلش کن لالایی بخون پسر بزرگه من اینجوری عادت کرد خیلی اذیت شدم مخصوصا شبا ولی دومی رو به پا وبغل عادت دادم. اولش شاید گریه کنه ولی عادت میکنه

بچه رو زیاد لاغر میکنه

چرا عزیزم اینجور عادت میکنه و دیگه واسه خوابیدن چه شیر بخواد چه نخواد باید زیر سینه بخوابه اصلا نذار یکم که شد یواش بیرون بیار یا پستونک بده

دختر منم اینجوریه.بنظرم ارامشی دارن ک میخوابن

منم همینجوریه زیر سینه خوابش میبره بعد که میزارمش تو تختش بیدار میشه نمیدونم چکار کنم 😞