۶ پاسخ

از دکترش بپرس.اگه اجازه داد ببر ختنه کن.زودتر ببری بهتره چون هنوز اونقدر هوشیار نیست ک بخواد اذیت بشه.

یسری میزارن بچه بزرگ میشه اما اشتباهه همین الانم برای بچت دیره ببر سریع انجام بده بگذره بیشتر اذیت میشه

هرچه زودتر بهتر چون عصبش هنوز تشکیل نشده.کمتر گریه میکنه.ببر ختنش کن زیر یکماه

بهترین زمان بعد ۴۰ روزگی قبل ۳ ماهگی

بعد از ۴۰ روزگی تا قبل ۳ ماهگی بهترین زمانه.بعضی ها میگن خیلی زودتر از ۴۰ روزگی خوبه اما اگه جای اصولی ببری قبل ۴۰ روزگی ختنه نمیکنن.منم ۲ ماهگی ختنه کردم با حلقه

الان هم میتونی بدی دکتر معاینه میکنه اگه مشکل نداشته باشه انجام میده