۱۱ پاسخ

استامینوفن روبده
ولی اون یکی رونده بهترازدکترش بپرسی

سلام گلم اگر شیر خودتو میخوره بهتره تا جایی ک ممکنه و میتونی بهش شربت سرماخوردگی ندی، چون شیرمادر خودش پادتن تولید میکنه و بهترین چیز برای درمان سرماخوردگیه. چند روزی طول میکشه اما بذار خودش خوب بشه اینو دکتر دخترم میگفت
فقط وعده های شیردهی رو زیاد کن و سوپ و مایعات بده. استامیتوفن هم اگر تب یا بیقراری زیاد داره بده، در غیر اینصوزت اونم نیازی نداره. اول چهارساعتی بده اگر دیدی تب یا بیقراری داره مجدد بده وگرنه ۶ ساعتیش کن

زیر یکسال دکتر میگه سرماخوردگی کوریزان خوب نیست معمولیش بهتره ولی کلا استامینوفن بهتره

فقط استامینوفن بدید

سلام کوریزان توش استامینوفنم داره نباید دوتاشوبدی

استامینوفن برای تب هست،برای درمان سرماخوردگی نیس

بله اشکالی نداره دخترمنم سرماخوردبهش دادم

سرماخوردگی ساده کوریزان بدین بهش عزیزم

به بچه ی زیر یکسال که سرماخوردگی نمیدن

کوریزان فکر کنم سنگین باشه

بهتره دکتر تجویز کنه گلم سر از خود هیچوقت ب بچت دارو نده