۵ پاسخ

کولیک ایز واسه نفخ و کولیک هستش نه رفلاکس🤔

پسر من رفلاکس داشت ازونیوم و رانیتیدین میدادم

کلا اگر خودت نفخ کنی بعد غذات بدون بچتم همونجوری میشه پس بعد غذات عرق زنیان بخور عرق رازیانه بخور هم خودت نفخت برطرف میشه هم بچه

سلام عزیزم من پسرم کولیک داشت بهش کولیکز دادن اینقدر زهرمار بود ک اصلا نخورد حتی یکبار منم ندادم دلم سوخت براش بردم یک دکتر دیگه اول بهم پدی لاکت دادن خیلی خوب بود بعدشم پروکید اینم عالی بود هنوزم ک هنوزه اگر اسهال بگیره یا یبوست دکترا همینو میدن.با شربت دی سیکلومین و هیدروکسی زین.4ماه نشده بود خوب شد اما فقط کولیک بودا.و اینکه من خودمم کاملا رژیم داشتم هیچی لبنیات نمیخوردم و عرق زنیان بعد هرغذا یا خوراکی عالی بود یا عرق رازیانه.

اره من داشت کولیک ایزش رو قطع کردم فقط امپرازول دادم و رژیم لبنیات براش گرفتم خ خوب بود