مامان سِـsevdaـودا👑 مامان سِـsevdaـودا👑 ۳ ماهگی
✴️علل گرفتگی بینی در نوزادان
🔸خشکی هوا؛ بینی نوزادان بسیار کوچک است و دارای ضایعات بسیار صعیف است که به هوای خشک حساس است، قرار گرفتن در معرض خشکی هوا، ترشحات بینی را خشک کرده سبب سر و صدا در هنگام نفس کشیدن کودک می شود، می توانید از دستگاه بوخور سرد در منزل استفاده نمایید.
🔸مواد تحریک کننده؛ وزش باد و گرد و غبار، گازهای شیمیایی، دود سیگار و شیر می تواند، بافت های حساس بینی را تحریک کند و این تحریک باعث بروز گرفتگی بینی می شود، می توانید قطره بینی کلرسدیم را برای پاک کردن بینی نوزاد استفاده نمایید.
🔸آنفولانزا؛ ممکن است گرفتگی بینی در اثر عفونت دستگاه تنفسی فوقانی یعنی آنفولانزا و سرماخوردگی ایجاد شود، این عفونتها در از طریق تنفس هوای آلوده و تماس دست انتقال می یابند. ولی در اغلب موارد علت گرفتگی بینی سرماخوردگی ست که خطر جدی نیست ولی اگر درمان نشود می تواند منجر به عفونت ثانویه گوش میانی و سینوس ها شود که باید با آنتی بیوتیک ها درمان شود. آنفولانزا سبب بی حالی کودک می شود، کودکی که دچار سرماخوردگی شده، همچنان فعال است.
آواتار مامان آقاصدرا👶🏻🕊️ مامان آقاصدرا👶🏻🕊️ آقاصدرا👶🏻🕊️ ۹ ماهگی
عالیه عزیزم واسه روحیه مامانام خوبه❤️🫰