۸ پاسخ

معمولا همه بچه ها یکجور نیستن بعضی ها سریع را میوفتن بعضی ها دیر احتمالا پسر شما دیر تر بدنشو سفت میکنه واسه محض اطمینان دکتر ببرش

سلام اولا بچتو با بچه ی دیگران مقیاسه نکن دوما گردن گوسفند و مرغ زیاد بهش بده اگه شیر خودت رو میخوره صبحا کله پاچه بخور زود گردن میگیره

خب بچهو باهم متفاوتن نباید مقایسه کنی تمرینش بده ک بتونه دمر زیاد بخوابون ک سرشو بیاره بالا اطرافو نگا کنه سفت میشه گردنش

سلام بچتو مقایسه نکن با کسی چون بچه ها با هم فرق دارن اگه خیلی نگرانی ی دکتر ببر

سلام گلم اشکال نداره هربچه فرق داره یکی میبینی زوددندون درمیاره یکی دوریکی زودمیشیته یکی دوریکی زودراه میره یکی دوربستگی به بدن بچه داره هربچه ای بااون یکی فرق داره اشکال نداره

بهش قطره دِ۳ بده هروز بمدت ۱۰تا۱۵مین زیر افتاب بذارش

عزیزم رو شکم بخوابونش گردنش محکم میشه...

بچها باهم فرق دارن بعضیها یکاریو زودتر انجام بعضیا خیلی دیرتر