۷ پاسخ

دختر من مثل ماهی این ور اون ور میره لگداشم آرومه قربوش برم ولی موقعه که میخام بخوابم بدجور محکم لگد میزنه

پسرمن خیلی لگد میزنه ازینور شکم تا اونور شکم😍فداش شم

من دختره و انگارماهیه چون شبیه ماهی توشکمم تکون میخوره 😐

من دخترم كاراته كاره😂تكوناش خیلی جالبن😍

تکون های هر بچه ای برای همون بچه است و ارتباطی به جنسیت نداره. مامانم میگه من و برادرهام خیلی لگد میزدیم. نی نی من هم بستگی به روزش داره یه روزهای آقا و جنتلمنه و لگدهاش ملایم و یک روز شیطون. یه جوری لگد میزنه که کل شکم و دست هام تکون میخوره

پسر من حرکاتش ملایمه گاهی کم در حد چن ضربه در روز
ولی اونایی هم ک زیاده در اون حد نیس ک دردم بیاد

پسر من خیلی ملایم تکون میخوره بیشتر مثل موج میمونه ...شکمم پایین بالا میشه