۷ پاسخ

شکمشو گرم نگه دار ،با جا گرم سلامت یه چیزی مثل کیسه آب گرم میمونه ،ولی این با گیاهان دارویی پر شده بیست ثانیه بزار ماکروفر بزار رو شکمش معجزه می‌کنه،خواست بهت آدرس میدم بگیری

عزیز م پیر من هم همین بود همه دارو هارو گذاشتم کنار و شکمشو گرم نگه داشتم عالی هم بعد شکم دفع میکرد و هم آروم میشد ،یه سری کیسها هستش که با چند تا گیاه پر شده بیست ثانیه بزار ماکروفر بزار رو شکمش معجزه می‌کنه واسه پسرم گذاشتم باورم نمیشد یک چیز به این سادگی معجزه کنه

اگه هم الان تو خونه ترنجبین داری بهش بده خیلی خوبه

عزیزم یبوستش بخاطر شیرخشک به دکتر مراجعه کن به بچتم این قطره هارو نده فقط پدی لاکت گرون هست ولی می ارزه یبوستم رفع میکنه یعنی اگه یبوست باشه رفع میکنه اسهال باشه هم خوب میکنه عالیه

قطره دایمتیکون بهش بده عالیه

با دکتر متخصص مشورت کن شاید باید شیرخشک رو عوض کنی

داروی سرخود ندین ببرید دکتر با اون مشورت کنید خیلی بهتره