۳ پاسخ

پوره سیب هویج سیب زمینی موز کدو حلوایی میتونی بهش بدی هر کدوم سه روز اگه حساسیت نداشت‌پوره بعدی

سلام دخترمنم ۴ونیم شده از۴ ماهگی بهش اب بادوم دادم الان میتونم بهش فرنی بدم بعدشم فرنی روچطوردرست کردی وروزی چندوعده وچندتاقاشق دادی ممنون میشم جواب بدید

چقدر زود شروع کردی ☺ من بهش سیب رنده شده دادم که البته براش سنگین بود . به نظر من شمام بهتره بهش آب سیب بدی تا خود سیب پخته . دیگه هیچ غذای دیگه هم جز همین فرنی و سوپ و حریره بادوم نده . زوده براش