۹ پاسخ

من که هوس کردم درست کردم خوردم البته با مرغ شما هم بخور نوش جونت چه ضرری

نه گلم من یه عالمه خوردم بخور نوش

وا نه چ ضرری داره با مرغ درست کن نه کالباس بعد چون سرده حتما بعدش چایی نبات یا خرما بخور

بچه ها من سالاد الویه ازظهرخوردم حالم یک جوریه دل پیچه کمردرد همه درداروباهم گرفتم خیلی میترسم

اگه سسش با تخم مرغ نیم پز نباشه نه مشکلی نداره

منم میخورم با سس. و خیارشور خیلی کم با مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ و نخود فرنگی و هویج همه خوبه

سلام گلم نه بخور نوش جونت

به خاطر سس میگن نخورین ولی من یکم میخورم گاهی وقتا

عزیزم نخوری بهتره.به خاطر سس چون تخم مرغ خام داره ضرره و اینکه خیارشور ضرر داره کلا نخوری بهتره ولی اگه ویار داری یه ذررره در حد رفع هوس بخور