۷ پاسخ

با قطره چکون بهش بدین .وقتی داره سینتون رو میمکه از کنار دهنش بدین بره داخل.فکر میکنه شیر خودتونه و مک میزنه و همینطور شیرتون هم زیاد تر میشه

میخوای شیرت زیاد بشه فقط بدید بزاری خودش نی نی مگ بزنه کم کم دیگه سینت رون میشه همینجور میریزه

سلام عزیزم فقط شبا بهش شیر خشک بده و در طول روز شیر خودتو بده.شیر و خرما زیاد بخور که شیرت زیاد میشه.کلا مایعات مصرف کن کاهو هم عالیه. هرچی هم بچه بیشتر مک بزنه به سینه کم کم شیرت میاد

شیر خشک اپتامیل یا شیر خشک تروویتال .اینا نزدیک به شیر مادر هست

مامان رزاجان لطفا بگین چطوری دوباره سینه رو گرفت. منم شیرم کم بود سرشیشه دادم دخترم دیگه سینمو نمیگیره شیرم داره کم و کمتر میشه

چه جوری سینتو گرفت؟

چیکارکردی سینتوگرفت..چن وقتشه