۶ پاسخ

عزیزم هنوز زوده بزار بعد واکسن بهش بدی اونم از لعاب شروع کن

سعی کن از 6 ماهگی شروع کنی
شاید الان متوجه نشید ولی بعد ها که بزرگتر بشه دچار مشکل معده و روده میشه دور از جون

نه عزیزم 3ماهگی دیگه خیلی زوده.من الان تازه 4 روزه شروع کردم تازه به بچم لعاب برنج میدم

سلام سه ماهگی خیلی کوچلوست هنوز بلعیدن بلد نیست حداقل از اول پنج شروع کنین

بعد از واکسن ۴ ماهگی طبق نظر پزشک با لعاب برنج شروع کردم

عزیزم بچه من ۵ماهو نیمه شه من حتی فکر غدا دادنش نیستم حتی واکسن ۶ماهگی شو هم زدم میخوام تا ۴روز وایسم تبش قط شد غذا شو شروع کنم اخه ۳ماهگی ک غدا نمیدن نکن این کارو