سلام مامانا. برفک دهان کودک بدون دارو خوب میشه

۷ پاسخ

سلام گلم نه یه نوع قارچه باید درمون کنی ک بیشتر تشه اگه هنوز برفکه به نظرت

دارو بزن حتما،چون درد داره،داروشم نیستات هستش که روزی چهار بار باید بزنی به برفکا

نه عزیزم حتمابش داروبزن گناداره زیادبشن نمیتونه شیربخوره

نه گلم بدون دارو خوب نمیشه من الان دخترم دارم براش مصرف میکنم دوماهه دارش خیلی اذیت میشه به زور شیرمیخوره

سلام سینه هاتو تند تند بشور دستای بچه رو هم بشور چون تو دهنش می‌کنه ولی پیگیرش باش اگر خوب نشد حتما یه دکتر ببرش اینا مثل تاولن میترکن دیگه بچه دهنش میسوزه نمیتونه شیر بخوره

ب مرور ازبین میره شیشه شیرش و استریل کن

مامانم میگه وقتی غذا بخورن خوب میشه پسر منم داره فعلا که دارو ندادم بهش چون پسر اولیم هم این طوری بودخودش خوب شد