۶ پاسخ

سلام عزیزم من ایزی کول بی بی رومی دادم اولش هر۶ ساعت ۸ قطره بعدشد۱۲قطره بعدم کولیک ایددارم می دم خیلی دوتاش خوبه

من از کولیک ایز و پدی لاکت استفاده میکردم که خدا رو شکر بعد ختنه پسرم خوب شد

هیچ بچه ای به اندازه بچه من دل پیچه نداشت بردمش پیش ی دکتر ۸۰ ساله با تجربه بهم شربت دیسیکلومین داد گف ۱۵ قه با ی قاشق آب قند قاطی کنم ۱۵ قطره بش بدم خدارو شکر دل پیچش رفع شد

من فقط کولیف میدم خیلی خوبه بقیه قطره ها هم قبلش امتحان کرده بودم هیچکدومو نخورد

من ک از همون اولش کولیف دادم و هنوزم میدم خیلیم راضیم

سلام من کولیکیدودایمیتیکون و گریپ میکسچرمیدم