۶ پاسخ

عزیزم قطره پدی لاکت خوبه

عزیزم اکثر بچه ها بعد واکسن 2 ماهگی اینطوری میشن دختر منم بود.. حتی یه بار 5 روز شکمش کار نکرد... اول اینکه اصلا از شیاف استفاده نکن چون روده تنبل میشه و بچه به شیاف وابسته میشه.. بعدم خودت چیزای ملعین و ابکی بخور... شکمشو با ردغن زیتون چرب کن... مقعدش رو هم باگوش پاکن چرب کن... واکسن 4 ماهگی رو بزنن خوب میشن

زیاد بهش شیاف نزن تنبلی رود میاره هر ۱۰روز میتونی بزنی گلاب خوب بهش ب ده شکمش کار میکنه

ترکی لری یا کردی ؟؟؟

خودتون زیتوون یا روغن زیتون بخورین. قطره پدی لاکت هم خوبه

عه چه جالب
منم دو روز پیش واکسن دوماهگی زدم بچم دقیقا همینجوری شده به نظر من که به خاطر قطره استامینوفن هستش