۷ پاسخ

دکتر گفت با سگا گریپ قاطی کنم بدم منم از دوماهگی تا الان دارم میدم نگران نباش فقط زیادش یبوست میاره

بله من دارم،هیچ اتفاقی هم نمیفته من اب جوش نبات درست میکنم میزارم سرد بشه بعدش عرق نعنا قاطییش میکنم میریزم تو شیشه شیر بهش میدم،هیچیش ننیشه کمترم درد میکشه

نعناع باعث زیاد شدن رفلاکس میشه

من چند دفعه یه قاشق چایخوری به ۳۰ سی سی نبات داغ اضافه کردم دادم مشکلی پیش نیومد

کدوم متخصث گفت خفه میشه مطبش کجاس🤔🤔🤔🤔🤔🤔عزیزم بهترین دارو برا نفخ خیلی خوبه من بچم از ی ماهگی دادم بهترین چیز برا رفع باد شکم

من از نوزادی بهش میدادم هفته ای یکی دو بار اندازه قاشق چای خوری نعناع با نبات و آب جوش...

ن‌بابا من که ب بچه‌ام ازبدنیااومددادم چون دل دردداشت